Adidas ZX Flux Damen

Utan en skugga av tvivel var Nike Air Max 1 “atmos Elephant” en av de största återgivningarna vi Adidas ZX Flux Damen har sett i år. Om du var en av många som missade den här enorma droppen, ger atmos och Barneys New York dig ännu en chans att laga den älskade low-top sneaker – det är om du är närvarande i Shinjuku, Japan. Den kommande leveransen kommer att hyllas till high-end-återförsäljarens stora återupptagning i slutet av månaden via ett samverkande popup-dubblat “Atmos Meets Barneys New York”. Vid sidan Nike Air Max Command Uomo av Elephants kan fans också nabo Air Max 97 “Silver Bullet” Och Air More Uptempo “Hoop”, liksom andra Swoosh-varor.

Inte överraskande är vinnaren av Nike Air Max Vote Back-tävlingen atmosfären Nike Air Max 1 “Elephant.” Ursprungligen släpptes 2006 till överväldigande framgång, den klassiska Adidas NMD Donna siluetten pryddes med livlig elefantutskrift runt det övre och en ljusblå- Grön swoosh och Nike branding på hälen tack vare den världsberömda japanska boutique. Inget ord ännu om det kommer någon skillnad eller på skoens prissättning, men du röstade för det och du fick det.

Nike presenterade nyligen sin kommande Air Max Day Collection, som åttalade åtta olika variationer av den klassiska Asics Gel Quantum 360 Dames siluetten, inklusive Air Max 1 “Atmos Elephant”. Kronad som vinnare av 2016 Vote Back-tävlingen har officiella bilder av den älskade colorway släppts. Inledningsvis lanserades 2006 som en del av en Zoo Pack-samling ser vi att den ursprungliga designen förblir intakt, tillsammans med iögonfallande detaljer som jadefärgade Adidas Superstar Damen accenter och en grå elefantstruktur i hela skon.

Air Max 1 Patch Collection är en av de mer unika utgåvorna som kommer ut av NikeLab den här säsongen. Här får vi en närmare titt på skon, vilken har en premium duk övre, syntetisk spegelvägg och en amerikansk flagga på den inre fotbotten. Skorna kommer också förpackade med 22 fläckar som hylder viktiga personer, platser och ögonblick i Air Maxs Adidas Superstar Femme Fleur historia och kan appliceras på skoens velcro tunga och / eller hälhatt för ett personligt utseende.

Nike presenterade nyligen Nike Air Max 1 Deluxe “Hyper Cobalt Safari”, en brant iteration till den klassiska 80-talet. Här får vi en närmare titt på den lockande designen som har en premium safari-präglad Adidas NMD Mujer läderkonstruktion, medan mocka träffar på Swoosh, häl och framsida erbjuder eleganta accenter någon annanstans. En kontrasterande vit mellansula och subtila blå träffar runda ut sneakers med ett klassiskt utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + nine =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>